Showbiz

#mosc #februarie 2009 #esenta #stil #moda #kylie minogue couture #monden #parfum #kylie minogue #pop

Kylie Minogue lanseaza un nou parfum

 
Naturala, sofisticata si stralucitoare, Kylie Minogue este admirata de toata lumea pentru stilul sau distinctiv si personal. Acum, esenta elegantei sale a fost redata intr-un parfum floral, plin de stil cu mireasma de mosc: " Kylie Minogue Couture ", disponibil din februarie 2009.

Elegant si contemporan, acest parfum ultra feminin te imbie cu un buchet de cirese negre, lamaita si violete, la care s-au alaturat mirosurile exotice de ylang ylang si iasomie, mosc si vanilie pentru un plus de feminitate .

„Ca multe alte femei, sunt pasionata de moda si stil, chiar daca e vorba de glamour-ul de pe covorul rosu sau look-ul de peste zi. Prin Couture am vrut sa creez un parfum modern si sofisticat pentru fiecare femeie cu un simt al stilul ridicat. Am ales numele de Couture, pentru ca acest cuvant simbolizeaza cu adevarat inima si sufletul modei.”, a explicat Kylie Minogue referindu-se la noul sau parfum.

Stilul sofisticat "Kylie Minogue Couture" se reflecta si in forma ovala a sticlei cu un capac pe care este gravata o reprezentatie miniaturala a unui corset modern.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea