Showbiz

#pop #kylie minogue #monden #moda #vintage #reduceri #magazin #ieftin #haine #cumparaturi

Kylie Minogue isi cumpara haine cu mai putin de 40$

Kylie Minogue mai are putin si vine  in Obor-ul nostru pentru achizitionarea obiectelor vestimentare. Desi a castigat si 2 milioane de dolari intr-un singur concert, diva australiana nu se sfieste sa-si cumpere haine ieftine . Artista a fost surprinsa zilele trecute intr-o suburbie din Melbourne cand facea shopping intr-un magazin de reduceri.

Astfel, cu mai putin de 40 de dolari, Kylie si-a imbogatit garderoba cu 2 rochite de vara, o palarie si o fusta. Conform site-ului news.com.au, vedeta a incercat sa se camufleze cum a putut ea mai bine, cu o palarie mare si o pereche de ochelari de soare de firma.

„Parea fericita in timp ce cauta printre haine. In total, a cheltuit mai putin de 40 de dolari”, a relatat managerul magazinului.

Se pare ca diva pop este innebunita dupa magazinele vintage. Nu este prima data cand aceasta este surprinsa in acest gen de buticuri. Gurile rele au afirmat ca mignona cantareata isi cumpara hainele din second-hand-uri, de fapt nu este chiar asa, Kylie prefera aceste magazine pentru ca au haine unicat , la preturi rezonabile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea