Showbiz

#american #panda #fu #kung #office #box

Kung Fu Panda, liderul box office-ului american

Productia animata se afla in fruntea box office-ului american cu nu mai putin de 60 de milioane de dolari.

In Kung Fu Panda, Jack Black este Po, un ospatar innebunit dupa karate, dar al carui fizic nu-i permite sa practice acest sport. Vocile peronajelor le asociem cu nume mari de la Hollywood ca: Angelina Jolie, Jackie Chan sau Dustin Hoffman.

Comedia lui Adam Sandler, You Don't Mess With the Zohan, se afla pe locul al doilea, cu incasari de 40 de milioane de dolari. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull coboara o pozitie si ajunge pe locul 3 cu incasari de 22.8 milioane de dolari in weekend. De la lansarea pe marile ecrane din America a reusit sa stramga 253 de milioane de dolari.

Fostul ocupant al locului intai de saptamana trecuta, filmul Sex and the City a coborat pe locul patru cu 21.3 milioane de dolari.

In clasamentul american urmeaza pe locul cinci, cu 9.29 de milioane de dolari, pelicula The Strangers, iar pe locul sase, cu 7.52 de milioane in weekend si 289 de milioane in total, blockbuster -ul de mare succes Iron Man.

Pelicula fantastica Cronicile din Narnia: Printul Caspian a cazut pe locul sapte cu doar 5.53 de milioane de dolari incasati in acest weekend, iar comedia Mariaj de Vegas, cu Cameron Diaz si Ashton Kutcher, se afla pe locul pot cu 3.4 milioane.

Pozitia a noua este ocupata de comedia Baby Mama cu 779 de mii de dolari, in timp ce pe ultimul loc se afla Made of Honor cu modesta suma de 775 de mii de dolari.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Kung Fu Panda

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea