Showbiz

#kristine #muzica #dance #electro

Kristine trece granita cu "Se Thelo"

Kristine , o revelatie a scenei muzicale autohtone, cucereste spatiul international. Cel Mai nou videoclip al sau, „ Se Thelo ”, se difuzeaza si in afara Romaniei, anunta un comunicat de presa.

De cateva zile incoace, pe posturile tv din Grecia si Bulgaria, fanii artistei pot urmari noul clip al melodiei „Se Thelo”. Single-ul a fost compus de Edward Maya si a urcat deja in top-urile de radio din Cipru si Grecia.

Videoclipul, lansat in urma cu 6 saptamani pe site-ul Radio21, s-a mentinut mai bine de o luna in top 3 al celor mai vizionate videoclipuri, adunand peste 18.000 de vizualizari si depasind astfel, nume de rezonanta din show-biz-ul romanesc cum ar fi BUG Mafia, Connect-R sau Cream.

“Ma bucur ca am primit doar reactii bune nu doar din partea fanilor, dar mai ales din partea oamenilor de specialitate din Olanda, Rusia, Anglia, Grecia, Ungaria, Bulgaria, care au apreciat atat piesa, cat si videoclipul si in versiunea originala, dar si remake-ul facut special pentru piata internationala” – a marturisit Kristine.

Kristine - Se Thelo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea