Showbiz

#new moon #twilight #robert pattinson #taylor lautner #kristen stewart

Kristen Stewart s-a luptat ca Taylor Lautner sa nu fie dat afara din "New Moon"

Kristen Stewart a dezvaluit ca s-a luptat pentru ca partenerul sau de platou, Taylor Lautner , sa-si pastreze rolul si in continuarea New Moon , scrie MTV.

Se pare ca producatorii luasera decizia de a renunta la personajul lui Lautner in New Moon , dar s-au razgandit dupa ce actorul a suferit o transformare fizica notabila.

Intr-un interviu acordat postului MTV, Kristen Stewart a spus: “Chiar m-am luptat pentru el. Am fost de partea lui tot timpul”.
“Cred ca este o persoana care are foarte mare incredere in calitatile sale si de aceea a fost capabil sa-si schimbe fizicul atat de repede. Stia foarte bine ce face. Stiam ca el este actorul perfect pentru acest rol. Sunt mandra de el”
, a adaugat Stewart.

Intre timp, Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner continua turneul de promovare a lui New Moon in SUA, dupa ce filmul a avut deja premiera in cateva capitale europene.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon care va fi lansat in Romania pe 27 noiembrie:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea