Showbiz

#kristen stewart #celebritate #hollywood

Kristen Stewart: "Nu vreau sa fiu ca Angelina Jolie"

se plange in continuu de faima pe care o are si este nemultumita ca nu mai are o viata privata , informeaza aceshowbiz.com.

"Nu vreau sa fiu un star precum Angelina jolie. Celebritatea nu este un lucru pe care mi-l doresc din tot sufletul. Inainte de toate sunt actrita. Pentru mine este foarte ciudat ca lumea este atat de obsedata", a declarat Kristen Stewart.

Actrita a facut o comparatie intre un vampir si celebritate , spunand ca viata de vampir este trista si fara nicio satisfactie , la fel si celebritatea.

Kristen Stewart a devenit celebra o data cu aparitia in seria Twilight. Inca de la inceput a fost urmarita de paparazzi, iar paginile tabloidelor o infatisau in cele mai intime momente. Toate aceste lucruri insa, o nemultumesc pe actrita.

Kristen Stewart s-a plans mereu ca este un chin sa traiesti in lumina reflectoarelor. Ea a declarat recent intr-un interviu ca este criticata foarte des pentru ca a adoptat stilul glamour de la Hollywood.

"Cand ies din casa ma imbrac lejer, in jeansi si tricou, cu parul nearanjat. Toata lumea crede ca este ceva in neregula cu mine, insa eu asa sunt, asa ma simt bine. Nu sunt genul de fata care se aranjeaza cu orele", a mai spus Kristen Stewart.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea