Showbiz

Kristen Stewart: "Nu raspund intrebarilor legate de relatia mea cu Robert"

"Probabil ca as fi raspuns intrebarilor daca oamenii nu ar fi facut un asa mare taraboi din relatia noastra”, a declarat actrita Kristen Stewart cand a fost intrebata de un reporter de la Entertainment Weekly despre zvonurile legate de intalnirile amoroase dintre ea si Robert Pattison , colegul sau de pe platourile de filmare ale celebrului film Twilight.

"Stiu ca oamenii sunt amuzati de aceasta idee, ‘Ei bine, tu ai ales sa fii actrita. Asa ca de ce nu ne dai toate detaliile despre viata ta? Cand o sa nasti primul copil, poti sa mi-l dai mie?’,” a mai declarat ironic actrita in varsta de 19 ani.

"Nu exista niciun raspuns care sa nu fie intors pe toate partile de fani si presa. Ganditi-va la toate situatiile ipotetice: ‘Ok, suntem. Nu suntem. Sunt o lesbiana .’ Sunt anumite lucruri care vreau sa le tin pentru mine. Daca m-ar intreba cineva daca am avut vreodata o intalnire cu Taylor Lautner , probabil ca m-as lua rau de acea persoana”, a mai declarat Kristen Stewart pentru Entertainment Weekly.

Zvonurile potrivit carora Kristen Stewart si Robert Pattinson au o relatie au aparut din momentul aparitiei filmului Twilight pe marile ecrane . Din acel moment cei doi au fost tot timpul in atentia presei si a publicului.

Filmul The Twilight Saga: New Moon va rula pe marile ecrane din Romania incepand cu 27 noiembrie 2009.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon, cu Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea