Showbiz

#kristen stewart #robert pattinson #emma watson

Kristen Stewart, geloasa si suparata pe Emma Watson

Stewart este ingrijorata ca Watson i l-ar putea "fura" pe Robert Pattinson .

Actrita din Twilight este ingrijorata de faptul ca iubitul ei ar putea juca alaturi de actrita britanica in remake-ul filmului Dark Arc.

O sursa apropiata actritei a explicat pentru revista Heat: " Kristen poate fi foarte geloasa si posesiva, iar Emma Watson reprezinta o amenintare pentru ea. Robert crede ca Emma este foarte draguta, iar Kristen se teme ca cei doi ar avea multe lucruri in comun , fiind amandoi din Marea Britanie".

Emma Watson, care interpreteaza personajul Hermione Granger in seria de filme Happy Potter, a criticat de curand filmele Twilight, care le-au adus notorietate lui Kristen si Robert.

"Harry Potter nu e Twilight, noi nu vindem sex", este declaratia Emmei, care a jignit-o pe iubita lui Robert Pattinson, ingrijorata deja ca statutul de sex simbol ii poate umbri talentul, potrivit digitalspy.co.uk.

Kristen Stewart si Robert Pattinson au recunoscut ca au o relatie sentimentala in urma cu cateva luni, dupa o perioada lunga de speculatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea