Showbiz

#electro #concert #kraftwerk #12 iunie 2009 #sala palatului #bucuresti #romania #the model #the robots

Kraftwerk, concert pe 12 iunie la Bucuresti

Kraftwerk , parintii muzicii electronice vor concerta pe 12 iunie la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza site-ul organizatorilor evenimentului.

Biletele  vor fi puse in vanzare incepand de azi, 16 martie, pe www.myticket.ro, urmand ca de joi, 19 martie, acestea sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta. Pentru acest concert vor fi disponibile 5 categorii de bilete:100,150,220,300 si 500 lei.

Vazut ca un adevarat grup avangarda la vremea aparitiei lor pe scena internationala, Kraftwerk a adus o contributie majoral a dezvoltarea muzicii electronice, devenind principalul punct de referinta pentru numeroase tinere trupe ce le-au urmat.
 
Ceea ce Kraftwerk a creat la inceput - un sound revolutionar combinat cu sectiuni ritmice si melodii sintetizate, toate aranjate in general intr-un stil clasic acompaniat de versuri simple - a devenit mai tarziu cunoscut ca synthpop , electro, techno, house si IDM (muzica dance inteligenta), trupa generand astfel un impact masiv aproape asupra tuturor genurilor muzicii populare moderne.
 
In decursul a aproape 40 de activitate, Kraftwerk a lansat piese precum “The Model”,“Neon Lights”,“The Robots”,“Autobahn”,“Showroom Dummies”, melodii ce au devenit veritabile imnuri ale muzicii electronice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea