Showbiz

#rock #alte-genuri #korn #europe #tricky #concert #romania

Korn si Europe concerteaza la Targu Mures (VIDEO)

Au aparut primele confirmari pe afisul editiei din acest an a festivalului Peninsula, ce va avea loc in perioada 26-29 august 2010 la Targu Mures.

Potrivit paginii de Facebook a festivalului, la vara vom avea ocazia sa-i vedem in Romania pe Korn (SUA), Tricky (Marea Britanie), Ska-P (Spania), Europe (Suedia), The Rasmus (Finlanda), Babylon Circus (Franta).

Korn
este una dintre cele mai influente formatii de alternative nu-metal de la sfarsitul anilor ’90, reusind sa vanda peste 35 de milioane de albume in toata lumea.

Un artist cu o voce inconfundabila, Tricky aduce pentru a doua oara trip-hop-ul in Romania. Tricky a colaborat de-a lungul timpului cu nume ca Bjork, Neneh Cherry, Alanis Morissette .

Europe, trupa care a lansat la mijlocul anilor '80 fenomenalul hit " The Final Countdown ”, se afla pentru a treia oara in Romania. Suedezii au mai cantat in 2005 la Brasov si in 2006 la Revelionul organizat de Marian Vanghelie la complexul Romexpo din Bucuresti.

Tricky - "Black Steel"

Europe - "The Final Countdown"



Korn - "Freak On A Leash"

The Rasmus - "In The Shadows"



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea