Showbiz

#statele unite #sua #top #clasament #man #i love you #knowing #box office

Knowing - pe primul loc in box office-ul american

Filmul lui Nicolas Cage , thriller-ul Knowing , s-a clasat pe prima pozitie in box office-ul american, dupa ce a inregistrat incasari de aproape 25 de milioane de dolari.

In Knowing, un profesor (Nicolas Cage) deschide o capsula a timpului ce fusese ingropata la scoala fiului sau. In aceasta, el gaseste niste predictii infricosatoare, unele ce deja s-au adeverit iar altele pe cale sa se intample, predictii ce il fac sa creada ca familia sa joaca un rol foarte important in evenimentele ce urmeaza sa schimbe lumea.

Comedia I Love You, Man se afla pe pozitia a doua, cu incasari de 18 milioane, urmata de filmul Duplicity, cu Julia Roberts si Clive Owen, pe locul trei.

Fostul occupant al primei poztii, Race to Witch Mountain, se afla acum pe locul patru al clasamentului, iar pe locul cinci, cu 6.72 de milioane de dolari, se afla filmul inspirat din benzi desenate Watchmen.

Intreg box office-ul american

  1. Knowing - 24.8 mil.
  2. I Love You, Man - 18 mil.
  3. Duplicity - 14.4 mil.
  4. Race to Witch Mountain - 13 mil.
  5. Watchmen - 6.72 mil.
  6. The Last House on the Left - 5.92 mil.
  7. Taken - 4.1 mil.
  8. Slumdog Millionaire - 2.7 mil.
  9. Madea Goes to Jail - 2.51 mil.
  10. Coraline - 2.14 mil.

Urmareste trailerul filmului I Love You, Man, cu Paul Rudd si Jason Segel

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea