Showbiz

#lara croft #kim kardashian

Kim Kardashian - noua Lara Croft?

Printre atatea dotati cu tot felul de puteri spectaculoase, producatorii americani insista sa strecoare si un personaj feminin, poate nu la fel de puternic, dar la fel de celebru ca Iron Man si prietenii lui din benzile desenate.

Showbizspy.com scrie ca si-ar putea face din nou aparitia pe ecrane, daca producatorii vor gasi inlocuitoarea perfecta pentru Angelina Jolie, protagonist primelor doua filme ale francizei Tomb Raider.

Unele surse de la Hollywood afirma ca ultima celebritate luata in vizor de producatori, asta dupa ce Megan Fox nu s-a aratat interesata de rolul Larei Croft, este Kim Kardashian , o vedeta mondena, cunoscuta pentru reality show-ul in care apare alaturi de surorile ei, dar si pentru faptul ca nu rateaza niciun eveniment social de la Hollywood.

“Noua Lara Croft va fi diferita de cea interpretata de Angelina”, a spus o sursa. “Lui Kim i s-a oferit rolul Larei Croft, dar personajul ei va semana mai mult cu un personaj de benzi desenate decat cu cel cunoscut din jocul video. Filmul va fi realizat in 3D si va fi adresat unui public tanar”, a mai afirmat sursa.

Kim Kardashian , 29 de ani, a vorbit recent despre dorinta de a-si indrepta cariera spre actorie. “Imi doresc sa primesc mai multe roluri. Am un program incarcat, dar vreau sa joc in mai multe filme. Sper sa mai apar la TV sau in alte filme”, a afirmat Kim, care a jucat un rol episodic in serialul CSI:NY.

Vedeta a inceput sa ia si lectii de actorie de ceva vreme. “Primeste destule oferte de scenarii, insa spre deosebire de alte vedete, nu vrea accepte rolurile inainte de a invata meserie”, a explicat sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea