Showbiz

#kim cattrall #serial #hollywood #sarah jessica parker #sex+and+the+city

Kim Cattrall este suparata pe Sarah Jessica Parker

Celebrele actrite din Sex and The City, Sarah Jessica Parker si Kim Cattrall, au ajuns sa nu-si mai vorbeasca. De ce? Simplu, Kim e suparata pe Sarah ca nu o sprijina in deceptiile sale in amor.

Kim Cattrall, actrita in varsta de 52 ani, este foarte deranjata de faptul ca Sarah este prea ocupata cu problemele ei si nu o sustine si pe ea in momentele grele prin care trece. Kim s-a despartit de iubitul ei, Alan Wyse (29 ani), deoarece acesta isi dorea un copil, iar actrita nici nu vroia sa auda de chestia asta.

"Jessica este prea ocupata cu gemenele Marion si Tabitha si nu mai are timp sa se preocupe si de problemele lui Kim. De aceea, sfatul ei a fost transant: 'Kim, revino-ti, nu-ti mai plange de mila!'. Kim se astepta la un altfel de suport, nu a fost foarte incantata de reactia prietenei ei si de aceea intre cele doua este o atmosfera tensionata. Vorbesc una cu alta doar atunci cand este neaparata nevoie. Producatorii se tem ca relatia distanta a acestora sa nu afecteze filmarile", a explicat un apropiat al celor doua pentru un tabloid britanic.

In prezent, cele doua actrite sunt ocupate cu filmarile pentru continuarea filmului Sex and The City, care o sa apara pe ecrane anul viitor.

Urmareste trailer-ul filmului Sex and the City: The Movie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea