Showbiz

#kiefer sutherland #cinema #hollywood #actor

Kiefer Sutherland face cinste unui bar intreg

a uimit personalul unui bar atunci cand a dat de baut tuturor celor din local, potrivit femalefirst.co.uk.

Actorul, impreuna cu echipa de la , California, pentru a se relaxa la un pahar de scotch dupa o filmare.

Potrivit angajatiilor barului, Kiefer se simtea atat de bine, incat s-a decis sa faca cinste tuturor celor prezenti – vreo 30 de persoane , ajungand la o nota de 500 de dolari. Ulterior, cum se obisnuieste de altfel printre vedete, a lasat si un bacsis mai mult decat generos de 200 de dolari.

Si Kiefer se pare ca nu este singura celebritate cu dare de mana. La inceputul acestui an, Johnny Depp a lasat intr-un restaurant din Chicago 4000 de dolari. Asta doar asa ca se simtea el bine.

Actorul, in varsta de 46 ani, sarbatorea premiera filmului sau, Public Enemies, impreuna cu Marion Cotillard si regizorul filmului, Michael Mann, in pub -ul Gibsons Bar and Steakhouse, cand a achitat fabuloasa nota de plata.

Depp este unul dintre cei mai atenti actori pe care am avut onoarea sa-i servesc vreodata. Abilitatea lui de a-i respecta pe ceilalti este fenomenala. Iubeste Chicago si Chicago il iubeste pe el. Depp este un tip cool si generos”, a declarat Mohammed A. Sekhani, chelnerul care l-a servit pe Johnny Depp in Gibsons Bar and Steakhouse.

Urmareste trailer-ul filmului Mirrors cu Kiefer Sutherland in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea