Showbiz

#how to train your dragon #animatia #invins #kick-ass

Kick-Ass - invins de animatia How to Train Your Dragon

Unul dintre cele mai asteptate filme ale acestei perioade, , despre a carui violenta gratuita s-a tot vorbit in ultima vreme, nu a reusit sa ajunga in topul incasarilor din SUA, asa sperau producatorii.

pe primul loc in -office, obtinand venituri de 20 de milioane de dolari in weekendul trecut.

Filmul regizat de , chiar daca nu detine nicio super putere si nu straluceste la vreun sport. Alaturi de cativa prieteni ciudati, alcatuieste o banda de “ supereroi ” cum nimeni nu a mai vazut.

Pe locul al treilea in clasamentul incasarilor a coborat comedia Date Night, care saptamana trecuta a incasat 17, 3 milioane de dolari, in timp ce pe locul 4 a intrat comedia lui Neil LaBute, Death at a Funeral, cu 17 milioane de dolari incasate in trei zile de rulare in cinematografele din Statele Unite.

Filmul 3D Clash of the Titans, care saptamana treucuta era lider la incasari, s-a clasat doar pe pozitia a 5-a in box -office, obtinand modesta (pentru un asemenea blockbuster ) suma de 15,7 milioane de dolari.

Urmareste trailerul filmului Kick-Ass care va avea premiera in Romania pe 23 aprilie :


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea