Showbiz

#cinema #film #festival #kevin costner

Kevin Costner este asteptat sa cante la Arad

Kevin Costner nu a confirmat inca participarea sa la festivalul international de film de la Arad Ro- IFF , insa organizatorii sunt optimisti.

Festivalul International de Film din Romania (Ro-IFF ) se va desfasura in perioada 26 septembrie - 4 octombrie si ii mai are printre invitati pe Emir Kusturica si No Smoking Orchestra care vor concerta pe 26 septembrie, in seara de deschidere a Ro-IFF.

In ultimii ani, Kevin Costner a renuntat partial la cariera de actor si s-a dedicat muzicii infiintand, astfel, grupul de country rock Modern West alaturi de care a participat la mai multe festivaluri internationale. Anul trecut, in luna noiembrie a aparut si albumul Untold Truths, primul material al formatiei condusa de actorul american.

Kevin Costner a devenit cunsocut datorita unor filme precum Dansand cu lupii (1990), The Bodyguard (1992) sau Robin Hood (1991). De-a lungul carierei sale a castigat doua premii Oscar si doua Globuri de Aur .

Urmareste trailerul filmului Swing Vote cu Kevin Costner in rolul principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea