Showbiz

#johnny cash #dolly parton #country #ke$ha

Ke$ha se vede cantareata de muzica country pe viitor

Senzatia pop Ke$ha are in vedere inregistrarea unui album country pe viitor, principalele ei surse de inspiratie fiind Dolly Parton si Johnny Cash , scrie aceshowbiz.com.

Mama interpretei hit-ului TiK ToK, Pebe, a scris versuri atat pentru Dolly Parton, cat si pentru Johnny Cash, iar cantareata blonda este sigura ca va aborda acest gen de muzica candva in timpul carierei sale.

Cu toate acesta, Ke$ha a insistat sa precizeze ca in viitorul apropiat nu are de gand sa faca vreo schimbare si va ramane o “rapperita abla”.

Ke$ha a declarat pentru revista Paper, “Chiar sunt inspirata de muzica country – mama mea a scris melodii country – si ii ador pe Dolly Parton si Johnny Cash. Cred ca intr-un anumt punct al carierei mele vor exista cateva colaborari country sau chiar inregistrarea unui album. Insa imi place sa fiu strigata, mai in gluma, mai in serios, “rapperita alba”. Cred ca este foarte amuzant si voi mai ramane in acesta postura ceva timp.”

Flo Rida feat Ke$ha - Right round x264

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea