Showbiz

#pop #electro #keo #dj #alex greggs #single #muzica #colaborare #feeling high #vibe fm

Keo, vanat de DJ-i

Keo se pregateste sa lanseze un nou single. Acesta se intituleaza „ Falling High ” si la realizarea lui, artistul a colaborat cu Alex Greggs , Yorgos Benardos si Rupert Gayle, se arata intr-un comunicat de presa remis de Roton.

Pentru ca iubeste muzica lui Keo, DJ-ul si producatorul Alex Greegs si-a exprimat dorinta de a colabora cu artistul roman la piesa „Falling High”. Greegs a mai lucrat de-a lungul carierei sale cu nume importante din lumea muzicii cum ar fi Justin Timberlake, Chris Brown, Britney Spears, Michael Jackson sau Duran Duran. Alaturi de partenerul sau, Dow Jones, Alex si-a infiintat si propriul label, denumit „South Rakkas Crew”.

Alaturi de celebrul DJ, alte nume din lumea electronica si-au manifestat interesul de a face un remix dupa noua piesa, „Falling High”. Pana in prezent, melodia beneficeaza de 7 remix-uri la care au lucrat Alex Greggs, DJ LouieG si DJ Andi, remixul celui din urma fiind deja difuzat pe Vibe Fm .

Keo doreste sa filmeze si un videoclip pentru „Falling High”, ce va fi regizat de Marian Crisan . Pentru rolul principal feminin, artistului i-au picat ochii pe actrita Andreea Perju , ce s-a facut remarcata in octombrie 2008 cu pictorialul din revista Playboy.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea