Showbiz

#valkyrie #regia #actiune #blockbuster #thor #marvel #negocieri #kenneth branagh

Kenneth Branagh va regiza "Thor" pentru compania Marvel

Actorul si regizorul britanic poarta ultimele negocieri pentru a semna regia noului proiect , filmul de actiune Thor , care va fi lansat in 2010, informeaza variety.com.

Alegerea lui Branagh de catre sefii de la Marvel Studios este cel putin surprinzatoare, deoarece actorul/regizorul nu a realizat niciodata un blockbuster de actiune, cu exceptia filmului istoric Henry V.

Kenneth Branagh pare sa continue seria regizorilor, precum Jon Favreau (Iron Man), Christopher Nolan (Batman Begins, The Dark Knight) sau Gavin Hood (X-Men Origins: Wolverine), care au regizat filme de arta independente inainte ca sefii studiourilor de la Hollywood sa le incredinteze ecranizari costisitoare dupa benzi desenate .

Thor este o adaptare dupa cartea de benzi desenate cu acelasi nume si spune povestea lui Donald Blake, un student la medicina ce sufera de un handicap, dar al carui alter ego este faimosul zeu din mitologia nordica.

Kenneth Branagh va putea fi vazut in curand in cinematografe in drama de razboi Valkyrie, alaturi de Tom Cruise.

Urmareste trailerul filmului Valkyrie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea