Showbiz

#kelly rowland #destiny`s child #pop #alte-genuri #r&b #concert

Kelly Rowland (ex Destiny`s Child) a facut senzatie la Mamaia

Kelly Rowland , fosta membra a trupei Destiny`s Child, a facut furori pe litoralul romanesc.

Artista a sustinut vineri seara un concert live intr-un club de fite din Mamaia populat cu peste 2000 de tineri dornici de distractie pana in zori de zi.

Kelly a sosit in Mamaia pe la ora 21.00, insotita fiind de membrii stafului personal. Artista a calatorit intr-un minibus luxos, in valoare de 500.000 de euro, adus special de la Istambul pentru acest eveniment.

Catalin Botezatu a fost cel care a intampinat-o pe artista la hotelul de 5 stele la care aceasta a fost cazata. Desinger-ul roman i-a dat cadou cantaretei o rochie de seara , 3 costume de baie din colectia proprie, dar si un port traditional romanesc.

Kelly a imbracat rochia primita cadou si a facut senzatie intr-un club de fite din Mamaia populat de tienri pentru care banii nu conteaza. Chiar daca intr-un astfel de club poti sa cheltui linistit si 500 de euro, cei veniti aici, atat romani cat si straini, spun ca Mamaia bate Ibiza, cel putin in materie de femei.

Voicu Panzaru , cel denumit Ricky Martin de Romania, a fost placut surprins de artista atat fizic cat si din punct de vedere al performantei artistice.

Kelly Rowland feat. Eve - Like this

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea