Showbiz

#iubit #bataie #spot tv #cenzura #actrita #keira knightley #tv #film

Keira Knightley - prea dura pentru gusturile britanicilor

Keira Knightley a starnit furia cenzorilor britanici. De vina este clipul “The Cut”, ce face parte din cadrul unei campanii impotriva violentei domestice, campanie lansata de fundatia caritabila Women's Aid .

Imaginile in careKeira este trantita la pamant si lovita cu bestialitate de iubitul ei din clip au fost considerate mult prea dure pentru publicul din Marea Britanie. Deocamdata, varianta originala a spotului nu va mai fi difuzata.

“The Cut” va mai putea rula pe micile ecrane, insa doar daca va fi eliminata scena in care Keira este lovita cu picioarele in fata si in stomac.

Videoclipul este regizat de Joe Wright, realizatorul filmelor Atonement si Pride & Prejudice, ambele avand-o pe Keira Knightley in rolul principal.

In 2007, Women's Aid a sustinut o alta campanie socanta si intens difuzata impotriva violentei domestice, care le avea ca protagoniste peJemma Kidd,Fiona Bruce si Anna Friel .
 
Urmareste spot-ul TV in care Keira Knightley este maltratata de iubitul sau.

 
Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea