Showbiz

Keira Knightley - intr-un remake al musical-ului "My Fair Lady"

Actrita britanica Keira Knightley va juca rolul principal intr-un remake al clasicului musical My Fair Lady , despre o florareasa inculta din suburbiile Londrei care este transformata intr-o doamna rafinata de un profesor.

Filmul va fi produs de Duncan Kenworthy (Love Actualy/Pur si simplu dragoste, Notting Hill) si Cameron Mackintosh CBS Films, care detine drepturile asupra acestui musical marca Lerner & Loewe. Desi este un remake, pelicula va utiliza coloana sonora si decorurile productiei din 1912. Filmarile vor avea loc in mare parte la Londra, in locatiile originale: Covent Garden, Drury Lane, Tottenham Court Road, Wimpole Street si cursele de la Ascot.

Pentru a da musical-ului accente dramatice si pentru a adauga profunzime personajului Elizei Doolittle (Keira Knightley), producatorii vor sa includa in film si elemente din piesa de teatru a lui George Bernard Shaw, "Pygmalion".

My Fair Lady, cu textul si versurile semnate de Lerner, si muzica semnata de Frederick Loewe, a fost pentru prima data pusa in scena in 1956, cu Julie Andrews si Rex Harrison. Audrey Hepburn si Harrison au aparut apoi in varianta pentru marile ecrane, regizata de George Cukor si premiata cu opt premii Oscar in 1965.

Pe Keira Knightley o veti vedea cantand si in cel mai recent film al sau, The Edge of Love, unde joaca alaturi de Cillian Murphy si Sienna Miller.

Trailer The Edge of Love


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea