Showbiz

#keira knightley #clonata #sf #thriller

Keira Knightley - clonata in urmatorul sau film

Spre bucuria fanilor, actrita Keira Knightley va fi… clonata in urmatorul film in care va juca, un thriller SF in regia lui Mark Romanek , scrie FemaleFirst.

Filmul Never Let Me Go spune povestea a trei tineri crescuti intr-o scoala cu internat care nu stiu si nu cunosc pe nimeni si nimic in afara mediului in care au trait. Insa vor descoperi ca ei nu sunt altceva decat niste clone crescute pentru organe. Va suna cunoscut? Asemanarile cu filmul The Island (regia Michael Bay) sunt mai mult decat evidente.

Alaturi de Keira Knightley in film mai joaca Andrew Gardfiel si Carey Mulligan. Filmarile sunt programate sa inceapa in aprilie la Londra si in Norfolk (Anglia), iar lansarea ar urma sa aiba loc in 2010.

Knightley face astfel trecerea de la filmele de epoca precum The Duchess, in care s-a incorsetat in ultima vreme la productiile cu aventuri futuristice. In curand actrita britanica va incepe lucrul la remake-ul musical-ului My Fair Lady .

Urmareste trailerul filmului The Duchess cu Keira Knightley.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea