Showbiz

#the duchess #trilogie #piratii din caraibe #keira kinghtley

Keira Kinghtley renunta la pirati

Actrita Keira Knightley nu doreste sa mai apara intr-un nou film din seria . Keira a dezvaluit ca nu ar mai relua rolul domnisoarei Elizabeth Swann chiar daca producatorii i-ar cere acest lucru.

"Cred ca ca a fost oportunitate fantastica pentru mine. Aceasta serie a fost pur si simplu extraordinara, iar eu am fost extrem de norocoasa sa joc in ea. Cu toate acestea, raspunsul este nu. Zilele mele de piraterie s-au sfarsit", a declarat Keira.

O data cu aceasta informatie, a inceput vanatoarea pentru rolul domnisoarei Elizabeth Swann. Keira Kinghtley este ferma si refuza sa mai apara intr-un nou film Piratii din Caraibe .

Dupa ce a aparut in cele 3 filme ale francizei, Keira Kinghtley crede ca aceste prestatii i-au fost de-ajuns. Luand in considerare succesul si distributia filmului, multe alte actrite ar face orice ca sa ajunga sa joace rolul domnisoarei Elizabeth Swann, insa nu si Keira.

Knightley a fost cap de afis alaturi de Johnny Depp si Orlando Bloom in Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre (2003), Cufarul Mortului (2006) si La capatul Lumii (2007).

In prezent, Keira poate fi vazuta alaturi de Ralph Fiennes in pelicula The Duchess, unde o intruchipeaza pe Georgiana, Ducesa de Devonshire, rol de care este foarte incantata.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Piratii din Caraibe: La capatul Lumii

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea