Showbiz

#anime #adaptare #cowboy bebop #keanu reeves

Keanu Reeves - in adaptarea animeului Cowboy Bebop?

Adaptarile dupa serialele animate japoneze (cunoscute mai ales sub denumirea de anime ) sunt pe val la Hollywood. Mai nou, Keanu Reeves ar putea juca rolul principal in adaptarea pentru marele ecran a legendarul serial anime , informeaza FirstShowing.net.

Cowboy Bebop este un serial anime al carui erou este Spike Spiegel, un fost membru al Sindicatului de Crime , chinuit inca de amintirile vremurilor petrecute in acea organizatie. Serialul a fost lansat in Japonia, in 1998, apoi exportat in America, unde s-a bucurat de un imens succes. Actiunea are loc in 2071, pe nava Bebop, cartierul general al unei echipe de vanatori de recompense.

Compania producatoare este Fox, care planuieste sa grabeasca productia pentru a lansa filmul in 2010. Bugetul, se pare, va fi unul pe masura unui blockbuster made in Hollywood. Momentan proiectul nu beneficiaza inca de un regizor si nici de un scenarist , desi Keanu Reeves si-a manifestat interesul de a juca rolul principal inca de acum opt luni de zile.

Urmareste trailerul filmului Street Kings, cea mai recenta pelicula cu Keanu Reeves in rolul principal.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea