Showbiz

#the beatles #site #single #studio #transmisie #3d #internet #live #concert #muzica #keane #rock

Keane intra in istorie: primul concert live 3D

Cei de la Keane vor  intra in istorie cu prima transmisiune live pe Internet in format 3D. Evenimentul are loc pe 2 aprilie 2009, trupa transmitand de la Stadionul 1, Abbey Road Studios, Londra.

Artistii, castigatori a numeroase premii de-a lungul carierei, au lansat albume vandute in milioane de exemplare. Acestia sunt celebri pentru statutul de campioni ai ideilor inovatoare. Keane a fost prima trupa care a lansat un single nou pe format USB, in 2006.

De curand, formatia a lansat cel de-al 3-lea album din cariera, „Perfect Symmetry”, devenit, intr-un timp relativ scurt, number one.

Pe parcursul realizarii acestui album si de-a lungul ultimului an, trupa a utilizat propriul site ca pe un canal de transmisiune live.

Concertul live pe care il vor transmite in format 3D cei de la Keane se va desfasura in legendarele studiouri Abbey Road din Londra, locul din care s-a transmis pentru prima data prin satelit un concert Beatles . Show-ul va include imagini grafice live realizate de renumitii artisti D-Fuse.

“Noi credem ca traditia muzicii rock’n’roll este sa inoveze, sa aduca in prim  plan idei si concepte noi. De aceea suntem extrem de incantati de ideea de a deveni prima trupa care sa transmita propria muzica live pe internet in format 3D. Pe 2 aprilie la ora 8 PM, sute de mii dintre acesti fani vor putea sa isi puna ochelarii 3D si sa ne urmareasca interpretand cateva piese de pe noul nostru album, Perfect Symmetry”, au explicat membrii trupei, Tom, Tim and Richard.

Pe 16 martie, Keane lanseaza „Better Than This”,un nou single de pe albumul "Perfect Symmetry", la label-ul Island Records . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea