Showbiz

#alte-genuri #dance #statistici #nielsen #katy perry #oceana

Katy Perry si Oceana, cei mai difuzati artisti in Romania

nielsen airplay chart – principalul soft de monitorizare a difuzarilor radio si tv – a stabilit clasamentul oficial pe anul 2009.
 
Astfel, primele doua pozitii sunt ocupate de doua dintre cele mai in voga artiste ale momentului: Katy Perry si Oceana. Hit-urile “ Hot n Cold ” si “Cry, Cry” au fost cele mai difuzate piese ale anului trecut in Romania, aflandu-se printre principalele preferinte ale publicului. 

Single-ul “Hot n Cold” este extras de pe albumul de debut al californiencei Katy Perry, intitulat “One of the boys”. Artista a reusit in 2009 sa vanda acest album in peste 1 milion de exemplare, vanzarile digitale ale single-ului “Hot n Cold” depasind vanzarile albumului. 

Oceana, tanara cantareata care a reusit sa combine muzica soul a anilor ‘60 cu ritmurile moderne si versurile contemporane a facut furori in 2009 cu primul sau single extras de pe albumul “Love Supply” – piesa “Cry, Cry”. 

Locul al treilea este ocupat de “Takin’ back my love” colaborarea dintre latino loverul Enrique Iglesias si cantareata americana Ciara, in timp ce locul al patrulea i-a revenit piesei “So Bizzare”, un featuring autohton semnat David Deejay & Dony.
 
Urmareste mai jos videoclipul hit-ului "Hot n Cold":


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea