Showbiz

#katy perry #rihanna #petrecerea burlacelor las vegas

Katy Perry s-a distrat cu Rihanna la petrecerea burlacelor in Las Vegas (FOTO)

Katy Perry s-a distrat in weekend-ul care tocmai a trecut in Las Vegas si nu a lasat pe nimeni si nimic sa-i strice petrecerea burlacelor. Nici chiar faptul ca viitorul ei sot, Russell Brand , a fost arestat pe aeroportul international din Los Angeles pentru ca s-a luat la bataie cu un fotograf, nu a facut-o pe Katy sa renunte la petrecere.

Sambata, 18 septembrie, Katy s-a indreptat spre Las Vegas pentru petrecerea burlacelor organizata de buna ei prietena Rihanna.

Perry a marcat startul evenimentului printr-o petrecere la piscina hotelului Rock Hotel Beach Club alaturi de un grup de 25 de persoane. Imbracata intr-un bikini alb, Katy a sarbatorit alaturi de Rihanna cu sampanie, bere, vodka si alte bauturi alcoolice.

Dupa petrecerea de la piscine , Katy, Rihanna si restula anturajului lor au asistat la un spectacol al celor de la Cirque du Soleil , pentru ca apoi sa se indrepte intr-o limuzina Hummer spre un restaurant luxos din Vegas.

Insa pentru petrecareti noaptea nu s-a terminat cu cina, ci cu o noapte intr-un club exclusivist in care au avut rezervata zona VIP. Katy Perry a purtat o rochie de cocktail neagra cu o mini palarie si un voal negru, in timp ce Rihanna a afisat o rochie alba mulata.

Katy Perry se va casatori anul acesta cu Russell Brand. Cele doua vedete au o relatie de anul trecut, dupa ce s-au intalnit la MTV VMAs in septembrie 2009.

Sursa foto: People.com.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea