Showbiz

#katy perry #rock #muzica

Katy Perry prefera tricourile amuzante

Katy Perry isi alege prietenii in functie de vestimentatie si prefera mesajele amuzante imprimate pe haine, anunta contactmusic.com.

Vedeta a marturist ca este pasionata de estetica hainelor inca din copilarie. Astfel, daca vrei sa fii prieten cu Katy Perry sau daca doresti numai un zambet din partea acesteia, este recomandat sa te afisezi cu un tricou larg imprimat cu mesaje haioase.

Interpreta piesei Hot N Cold a marturisit ca prefera asemenea articole vestimentare pentru ca are nevoie sa iasa din plictiseala , astfel ca apreciaza oamenii care ii dau energie pozitiva.

In ceea ce priveste cariera, se pare ca artista se bazeaza pe sora sa, Angela, pentru a continua sa realizeze proiectele muzicale pe care le are in plan.

"Felul in care ma trezeste dimineata e ingrozitor. Sta cu un pahar de apa rece in mana si numara pana la trei. Daca nu ma ridic pana atunci, o varsa pe mine", a marturisit vedeta.

Katy Perry - Waking Up In Vegas  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea