Showbiz

#marire #bust #sani #operatie estetica #moden #katy perry #rock #pop

Katy Perry: "Nu as cheltui niciodata bani pentru sani falsi"

 
Katy Perry, autoarea mega-hitului „ I kissed a girl ”, a mai facut o declaratie savuroasa pentru publicatiile de scandal. Aceasta a declarat de curand pentru ziarul The Sun ca nu si-a facut niciodata operatie estetica pentru a-si mari sanii.

Prin aceasta marturisire , artista a infirmat zvonurile conform carora dimensiunile bustului sau nu ar fi cele date de Mama Natura .

„Cum ar putea cineva sa creada ca sunt falsi? Uita-te la ei. Intreaba-i! Sunt foarte reali”, a dezvaluit Perry pentru publicatia The Sun. „Sunt 100% veritabili si neatinsi… intr-un anume fel”, a precizat artista. „Nu as cheltui niciodata bani pentru sani falsi. Pentru pantofi, poate. Pentru o geanta, poate. Dar sani din plastic… in niciun caz!”, a completat aceasta.

Desi nu doreste sa schimbe nimic la imaginea ei pentru moment, Katy nu este insa impotriva chirurgiei plastice, atunci cand este momentul. „Nu sunt impotriva celor care isi ajusteaza cate ceva. La 50 de ani poate am sa arat ca o pisica siameza intr-un tunel aerodinamic, pana atunci raman reala”, a adaugat Katy.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea