Showbiz

#pop #katy perry #monden #sarut #femei #pink #muzica #mtv europe music awards

Katy Perry: "M-am sarutat cu femei"

Katy Perry , autoarea controversatei piese „ I Kissed A Girl ”, a declarat de curand ca, daca s-ar ivi ocazia, s-ar saruta cu Angelina Jolie, Scarlett Johansson si Natalie Portman .

Artista in varsta de 23 ani a recunoscut ca in trecut s-a mai sarutat cu femei, nu de alta, dar este de parere ca n-ar fi putut sa cante despre ceva ce nu a experimentat: „Da, m-am sarutat cu femei, as fi ipocrita sa nu recunosc”.

Katy a scos pe piata single-ul „I Kissed A Girl” care a facut furori datorita mesajului pe care il transmite. De altfel, piesa a stationat pe locul 1 in topurile din Marea Britanie, timp de 6 saptamani.

Artista nu se simte deloc stresata de cum este vazuta de lume, ba din contra, aceasta conteaza pe parintii ei care o sustin in cariera sa muzicala. „Parintii mei sunt mandri de mine. Nu pozez goala, dar pot sa cant despre un mic sarut” a explicat cantareata.

Cantareata Katy Perry va prezenta premiile MTV Europe Music Awards din acest an. Pe langa debutul ca prezentatoare de evenimente, proaspata atractie a topurilor de specialitate este si nominalizata la 2 categorii in cadrul evenimentului ce va avea loc la Liverpool.

Pe langa pregatirile pentru acest eveniment, Katy Perry se ocupa in continuare de cariera sa muzicala, artista tocmai ce a lansat un nou clip, denumit „ Hot n Cold ”.

Si cum experientele homosexuale sunt in mare voga prin lumea celebritatilor, de curand excentrica Pink a recunoscut si ea ca a avut in trecut o serie de experiente cu femeile, dar lucrul acesta nu o va face sa se gandeasca la o relatie de termen lung cu o tipa.  


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea