Showbiz

#rock #alte-genuri #cannes #ceremonie #gala #decernare #britney spears #katy perry #muzica #franta #nrj #premiu #pop

Katy Perry - agonie si extaz la premiile NRJ

 
Katy Perry a trecut prin momente din cele mai confuze la cea de -a 10-a editie a Premiilor NRJ , cel mai important eveniment muzical din Franta. Tanara artista a dat din ras in plans, cand a aflat la final ca a castigat, dar de fapt n-a prea castigat.

Cum vine asta? Simplu. Pe parcursul ceremoniei Katy a fost recompensata cu 2 premii: pentru "Cel mai bun album international" („One of the Boys”) si pentru "Cel mai bun cantec international" („I Kissed a Girl”).

Numai ca spre finalul galei, prezentatorul Nikos Aliagas +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- a anuntat ca de fapt premiul pentru "Cel mai bun cantec international" ii apartine Rihannei, pentru „ Disturbia ” si nu lui Katy. " O confuzie cu plicurile", a scuzat amfitrionul evenimentului eroarea organizatorilor.

Momentul a fost cu atat mai jenant, cu cat Rihanna nici macar nu a fost prezenta la ceremonie pentru a-si ridica premiul. Oricum, simtindu-se un pic ridicola, Katy s-a dus totusi, cu toata distinctia de care a fost in stare, sa-si ridice premiul ramas, cel pentru "Cel mai bun album international".

Printre ceilalti laureati ai galei s- Au ">au numarat Pussycat Dolls, Britney Spears si Enrique Iglesias. De fapt Britney a fost singura vedeta care s-a ales cu 2 premii de pe urma acestui eveniment. Artista pop a primit premiul pentru „Cel mai bun artist international feminin” si „Cel mai bun videoclip” („Womanizer”). Din pacate insa, nici aceasta nu a fost prezenta la ceremonie.

Evenimentul s-a desfasurat sambata seara, 17 ianuarie 2009, in luxosul hotel Riviera de la Cannes. Premiile NRJ, considerate echivalentele franceze ale premiilor Grammy, au fost acordate pe baza voturilor exprimate de public pe site-ul oficial al NRJ.

Iata lista principalilor castigatori:

Artistul masculin international al anului: Enrique Iglesias
Artistul masculin francez al anului: Christophe Mae
Grupul/duetul francez al anului: Cleopatre
Revelatia franceza a anului: Zaho
Melodia internationala a anului: Rihanna -"Disturbia"
Albumul international al anului: Katy Perry - "One of the Boys"
Artistul feminin international al anului: Britney Spears
Grupul/duetul international al anului: Pussycat Dolls
Albumul francez al anului: Mylene Farmer - "Point de suture"
Revelatia internationala a anului: Jonas Brothers
Cel mai bun clip al anului: Britney Spears - "Womanizer"
Artistul feminin francez al anului: Jenifer

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea