Showbiz

#katie holmes #plange #new york #the extra man

Katie Homes plange in hohote pe strazile din New York

De cand a devenit doamna Cruise, presa pandeste orice miscare a actritei Katie Holmes . Aceasta a fost vazuta recent plangand in hohote pe strazile din New York.

Carcotasii s-au grabit sa speculeze ca motivul lacrimilor de crocodil din ochii actritei ar fi dieta severa de detoxifiere pe care este nevoita s-o urmeze, scrie celebuzz.com.

Totusi, Katie a avut un motiv mult mai serios pentru a izbucni intr-un plans isteric: o scena emotionala din filmul pe care actrita tocmai il filmeaza, The Extra Man . Holmes a intrat atat de bine in pielea personajului pe care il interepreteaza incat odata pusa pe plans, cu greu s-a mai putut opri.

The Extra Man este o comedie care spune povestea unui tanar dramaturg ce ajunge sa escorteze vaduve bogate sub indrumarea unui barbat cu experienta in domeniu. Alaturi de Katie Holmes in film mai joaca Paul Dano, John C. Reilly si Kevin Kline. Pelicula este programata sa fie lansata la inceputul lui 2010.

Urmareste trailerul filmului Mad Money cu Katie Holmes.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea