Showbiz

#katie holmes #filme #vampiri #familie #cariera

Katie Holmes vrea sa fie vampir

Katie Holmes vrea sa interpreteze rolul unui vampir in urmatorul sau film, informeaza aceshowbiz.com.

Actrita a declarat ca ii place la nebunie sa se uite la filmele horror si ca ar fi incantata sa joace rolul unui vampir, atata vreme cat povestea are un sambure de adevar.

"Imi plac mai multe genuri de filme. Imi plac si cele cu vampiri , daca sunt bine facute. Vreau sa cred in personajele alea. In momentul in care nu mi se mai pare real, nu mai sunt interesata", a vorbit Katie despre filmele sale preferate.

Chiar daca actoria este marea ei pasiune, Katie nu ar pune niciodata cariera inaintea familiei si a celor pe care ii iubeste. Actrita, in varsta de 30 de ani, spune ca familia este cel mai important lucru din viata.

"Lumea mea se invarte in jurul familiei mele. Fac ce vreau , insa mereu ma gandesc si la ceilalti. Pentru mine ca actrita, este minunat sa pun o parte din mine in personajul pe care il interpretez", a mai completat Katie Holmes.

Actrita, care recent a terminat filmarile la pelicula don't be afraid of the dark, spune ca este posibil ca o persoana sa impace cariera cu viata personala.

"Sunt o persoana care crede ca le poate avea pe toate. Noi femeile putem face o multime de lucruri daca ne punem mintea. Si in plus ne si distram copios. Pentru mine si Tom asta este cea mai buna combinatie: munca si familie. Incercam sa fim echilibrati", a incheiat Katie Holmes.

Urmareste trailerul filmului Mad Money:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea