Showbiz

#katie holmes #tom cruise #mad money #broadway

Katie Holmes, vizitata cu flori de primul iubit

Nimeni nu isi poate uita prima dragoste, iar vedetele nu fac exceptie. Este si cazul actorului Joshua Jackson, care a tinut sa vada ce mai face fosta iubita Katie Holmes , ingrijorat de starea ei de sanatate.

Actorul a vizitat-o pe Katie Holmes in timp ce ea repeta pentru piesa de debut pe Broadway, All My Sons. Decizia de a o revedea pe aleasa lui Tom Cruise, cu care nu mai tinuse legatura, a venit dupa ce Joshua a vazut fotografii recente cu actrita. Imaginile o infatisau pe diva firava, obosita si cu cearcane . "Katie arata deprimata si slaba si, ca orice prieten grijuliu, in loc sa nu faca nimic, Joshua Jackson a vrut sa verifice ca totul e bine. A aparut cu un buchet de flori. Actrita a fost socata, dar bucuroasa sa-l vada. A fost o surpriza minunata. L-a imbratisat", a declarat un apropiat.

Citeste continuarea articolului in Antena3

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului , aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Mad Money, cu Katie Holmes, Queen Latifah si Diane Keaton

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea