Showbiz

#katie holmes #tom cruise #bebe

Katie Holmes si Tom Cruise se pregatesc pentru al 2-lea bebe

Katie Holmes si Tom Cruise isi doresc inca un copil, astfel ca actrita urmeaza din nou un curs de scientologie care s-o pregateasca pentru o noua sarcina, scrie hollyscoop.com.

Holmes, in varsta de 30 de ani, are o fiica de 3 ani – Suri – impreuna cu sotul Tom Cruise, dar este gata sa devina mama din nou, cel putin asa spun zvonurile de peste ocean. Actrita, se pare, ca ar fi participat saptamana trecuta la o sesiune de patru ore la Centrul Scientologic din Hollywood, ceea ce a dat nastere unor zvonuri ca se pregateste sa ramana din nou insarcinata .

“A procedat la fel inainte de a ramane insarcinata cu Suri. Tom nu a ascuns niciodata faptul ca isi mai doreste un copil”, a spus o sursa pentru New York Post.

Sesiunea de scientologie ar trebui sa-i ridice moralul noii mamici si sa-i incurajeze liberatatea spirituala inainte de a ramane insarcinata.

Katie Holmes va aparea in trei filme anul acesta: dramele The Romantics si The Extra Men si horror-ul don't be afraid of the dark.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea