Showbiz

#public #regreta #cancer ovarian #kathy bates

Kathy Bates regreta ca nu a facut public faptul ca a avut cancer ovarian

Actrita americana regreta ca nu a facut public faptul ca a suferit de cancer ovarian . Bates considera ca dezvaluirea sa ar fi putut ajuta multe femei care sufera de aceasta boala , informeaza femalefirst.co.uk.

Vedeta din Misery a fost diagnosticata cu cancer ovarian in 2003 si a inceput imediat tratamentul, dar nu a facut public acest lucru, deoarece nu putea vorbi despre in timp ce inca lupta pentru viata ei. Intre timp, Kathy Bates s-a vindecat si a devenit purtatoarea de cuvant a unei fundatii de ajutorare a femeilor care sufera de aceasta boala.

"Am tremurat toata dupa-amiaza zilei in care am aflat ca am cancer si am decis sa fac mai multe teste. Stateam pe patul de spital si cineva m-a recunoscut, dar in acel moment nu am vrut sa vorbesc despre boala”, a marturisit actrita din Titanic, castigatoare a premiului Oscar.

“Dar acum ma gandesc ca ar fi trebuit sa spun tuturor despre boala de care sufeream, pentru ca as fi putut ajuta mai multe femei sa lupte cu cancerul ovarian, care este foarte greu de diagnosticat intr-un stadiu incipient. Eu am fost foarte norocoasa”, a adaugat Kathy Bates.

Bates incearca acum sa recupereze timpul pierdut si sustine campanii de informare despre diagnosticarea cancerului ovarian, indemnand femeile sa mearga la medic cat mai repede posibil. “Vreau ca lumea sa constientizeze pericolul acestei boli. Femeile trebuie sa-si asculte corpul si sa faca un test daca simt ca ceva nu este in regula”, a spus actrita.

Urmareste trailerul filmului The Day the Earth Stood Still, in care Kathy Bates joaca un rol secundar.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea