Showbiz

#copii #custodie #regele pop #deces #pop #muzica #michael jackson

Katherine Jackson nu contesta testamentul lasat de fiul ei, Michael

Katherine, mama lui Michael Jackson, nu va contesta testamentul scris de fiul ei in 2002, a confirmat avocatul acesteia, citat de accesshollywood.com.

"In ciuda unor informatii false aparute in presa, nici Katherine Jackson, nici avocatii sai nu vor contesta acel testament", a declarat Londell McMillan, avocatul mamei artistului, pentru NBC News.

Din data de 29 iunie, katherine jackson are custodia provizorie si este totorele copiilor lui Michael Jackson, Prince Michael I (12 ani), Paris Michael Katherine (11 ani) si Prince Michael II (7 ani).

In testamentul pe care l-a redactat in 2002, Michael Jackson ii numeste coexecutori pe avocatul John Branca si producatorul John McClain.

In ultimul timp, prin presa internationala s-a zvonit cum ca Katherine ar intentiona sa atace in justitie aceasta calitate  de executori testamentari, a celor 2.

Insa, in noua declaratie data de Londell McMillian, se precizeaza ca aceasta va continua sa colaboreze cu cei 2 executori, pe care i-ar fi numit „provizorii”. "Comunicam cu administratorii provizorii ai averii fiului ei", a declarat McMillan.

"Pentru pastrarea optiunilor ei legale, am depus la tribunal o declaratie, vineri, in care se stipuleaza ca orice posibila obiectie pe care doamna Jackson ar putea sa o aiba, in viitor, referitoare la numirea executorilor testamentari, aceasta nu va reprezenta o atacare in justitie a testamentului in sine. Este o cerere justa si ea are acest drept prin lege", a precizat avocatul lui Katherine.

Pe 20 iulie, ar fi trebuit sa aiba loc o audiere pentru numirea tutorelui celor 3 copii ai lui Michael, aceasta a fost insa anulata in urma unei conversatii telefonice intre avocatii lui Katherine Jackson si ai lui Debbie Rowe , mama biologica a celor 2 copii mai mari ai cantaretului.

In alta ordine de idei, un grup de localnici din Santa Ynez Valley incearca sa opreasca transformarea fermei Neverland, intr-un punct de atractie turista, dorind liniste in zona. Acestia ii sfatuiesc pe fanii lui Michael Jackson sa-i aduca un tribut acestuia in privat, decat sa transforme celebrul teritoriu intr-un loc de pelerinaj.

living with michael jackson I (documentar)

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea