Showbiz

#copil #familie #knocked up #anatomia lui grey #katherine heigl

Katherine Heigl - prea ocupata pentru un copil

Desi in martie declara ca si-ar dori copii, se pare ca actrita Katherine Heigl s-a razgandit. Cel putin pentru moment, frumoasa vedeta nu mai are planuri de a-si extinde familia, concentrandu-se pe aspectele din prezent ale vietii ei.

"Nu e ceva despre care vorbim acum. Suntem prea ocupati", a declarat sotul actritei, muzicianul Josh Kelley.

Chiar daca starul de 29 de ani din serialul Anatomia lui Grey si-a petrecut vacanta de vara alaturi de sotul ei in varsta de 28 de ani, aparitia primului lor copil a iesit din discutie. "Am timp pentru familia mea, ceea ce e bine. Am timp pentru mine si sotia mea. Am incercat sa merg in mai putine turnee, asa ca am ajuns sa produc mai multa muzica", a marturisit Kelley.

Si Katherine Heigl a ales sa puna cariera inaintea familiei, urmand sa se intoarca pe platourile serialului care a facut faimoasa. "E entuziasmata. E un show minunat si cred ca o sa fie un sezon nemaipomenit", a incheiat partenerul de viata al americancei.

Sa fi fost o decizie luata impreuna sau primul lor motiv de cearta? Cert este ca un mostenitor se face cu acordul celor doua parti implicate, asa ca va mai trebui sa asteptam pana vom afla ca frumoasa Heigl este insarcinata. Deh, trebuie sa isi doreasca si sotul asta, nu?

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Knocked Up

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea