Showbiz

#katherine heigl #adoptie #copil #corea

Katherine Heigl isi asteapta fetita adoptata

Katherine Heigl si sotul sau, Josh Kelley, au hotarat sa adopte o fetita , pe care insa nu au cunoscut-o pana acum. Actrita a declarat ca isi asteapta odrasla cat de curand, informeaza aceshowbiz.com.

In timpul aparitiei sale la emisiunea lui Ellen DeGeneres, actrita Katherine Heigl a declarat ca isi asteapta fetita adoptata din Corea cat mai curand. Ea nu a vrut insa sa dea mai multe detalii despre adoptie sau alte proceduri legate de acest eveniment important din viata ei.

Actrita, care ii da viata medicului Izzie Stevens din serialul TV Anatomia lui Grey, a recunoscut ca ea si sotul ei nu au cunoscut personal copilul.

"Ne-au trimis o fotografie si ne-au spus ca este fetita. Ne-au dat mai multe detalii despre ea. Insa procesul de adoptie dureaza foarte mult timp. Ar putea dura chiar si ani. Este o fetita foarte speciala si ne-am dorit-o foarte tare. Am vrut sa acceleram toate procedurile si sa o avem cat mai repede posibil", a declarat Katherine Heigl.

Ea si sotul ei s-au gandit si la un nume pentru fetita: Naleigh.

"Am ales numele micutei dupa al mamei si surorii mele - Nancy si Leigh. Asa ca o vom numi Naleigh. Dar intai trebuie sa o cunoastem. Speram sa i se potriveasca acest nume", a mai completat actrita.

Vedeta a mai spus si ca fetita este nascuta cu o zi inainte de data ei de nastere, in noiembrie, si crede ca acest lucru este un semn.

Urmareste trailerul filmului The Ugly Truth cu Katherine Heigl:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea