Showbiz

#five killers #asasini #ashton kutcher #katherine heigl

Katherin Heigl si Ashton Kutcher urmariti de asasini platiti

Katherine Heigl , cunoscuta din serialul Grey’s Anatomy/Anatomia lui Grey, va juca alaturi de Ashton Kutcher in thriller-ul Five Killers , anunta Variety.

Filmul va fi o comedie romantica regizata de Robert Luketic, cu care Katherine Heigl a mai colaborat la o alta comedie, The Ugly Truth .

In Five Killers, o femeie il intalneste pe barbatul visurilor in timpul unei vacante, insa dupa casatorie cei doi isi dau seama ca vecinii lor sunt asasini angajati sa-i ucida. Filmarile la Five Killers vor demara luna viitoare in Atlanta si sudul Frantei.

Katherine Heigl a anuntat recent ca va parasi serialul care a facut-o celebra, insa actrita s-a razgandit si a decis sa ramana in distributia serialului, cel putin pentru o vreme. Ashton Kutcher va aparea anul acesta in doua filme, Spread si Personal Effects. Ultimul film in care a jucat actorul este comedia romantica What Happens in Vegas.

Urmareste trailerul filmului What Happens in Vegas.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea