Showbiz

#kate winslet #victima #rapire

Kate Winslet - victima unei rapiri

Kate Winslet a intrat in etapa negocierilor pentru a o interpreta intr-un film biografic pe Natascha Kampusch, rapita pe cand era doar un copil si tinuta prizoniera intr-o pivnita timp de opt ani.

Actrita din Titanic este favorita pentru rolul unei tinere austriece, Natascha Kampusch, rapita de psihopatul Wolfgang Priklopil la varsta de 10 in timp ce se intorcea de la scoala si tinuta prizoniera intr-o pivnita timp de opt ani. Natascha a reusit sa scape in cele din urma in 2006, iar rapitorul ei s-a sinucis imediat dupa aceea.

Kate Winslet poarta deja negocieri pentru a interpreta rolul Nataschei, in timp ce Cristoph Waltz este dorit de producatori pentru partitura psihopatului Priklopil.

Publicatia Daily Express afirma ca noul film, programat pentru lansare in 2012, va fi regizat de producatorul peliculei Fantastic Four, Bernd Eichinger. “Apreciam faptul ca Natascha Kampusch are incredere in noi”, a spus Eichinger.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea