Showbiz

#controverse #scene nud #the reader #kate winslet

Kate Winslet starneste controverse cu scenele nud din noul film

Kate Winslet starneste din nou reactii negative cu aparitiile sale nud din filme. Recent actrita britanica a fost aspru criticata pentru scenele nud din cel mai recent film al sau, The Reader .

In The Reader, Winslet joaca rolul unei femei paznic la un lagar de concentrare nazist, care este judecata de un tribunal pentru crime de razboi , fiind vinovata de moartea a peste 200 de evrei in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Filmul lui Stephen Daldry este povestit din perspectiva unui barbat (Ralph Fiennes) care isi rememoreaza adolescenta si povestea de dragoste pe care a trait-o alaturi de Hannah (Kate Winslet), precum si socul suferit la aflarea faptelor odioase ale acesteia.

Winslet nu a fost niciodata timida in ceea ce priveste scenele nud si s-a dezbracat pe ecrane ori de cate ori rolul a cerut-o. Insa scenele nud din The Reader l-au suparat rau pe un jurnalist de la cotidianul New York Post. Charlie Finch a acuzat scenele nud ale actritei de trivialism la adresa unui subiect precum Holocaust-ul.

Finch a mai spus ca este respingator modul in care regizorul s-a folosit de nuditatea lui Kate Winslet pentru a genera simpatie in favoarea unui personaj vinovat de crime, care nici macar nu sunt exemplificate in film. Alti critici sunt insa de alta parere si considera ca The Reader este un concurent serios la Oscarurile din 2009.

Urmareste trailerul filmului The Reader.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea