Showbiz

#jennifer aniston #hollywood walk of fame #kate winslet #stea pe walk of fame

Kate Winslet si Jennifer Aniston primesc o stea pe Hollywood Walk Of Fame

Actritele Kate Winslet (foto), Jennifer Aniston si Scarlett Johansson se afla printre vedetele care vor avea incepand cu 2012 propria lor stea pe Hollywood Walk Of Fame .

Tot anul viitor, legendarul bulevard al celebritatilor din Los Angeles se va imbogati si cu alte stele: cantareata Jennifer Lopez, trupa R&B Boyz II Men, surorile Ann si Nancy Wilson, membrele trupei rock Heart, dar si actorul britanic Malcom McDowell, cunoscut pentru rolul principal din capodopera “A Clockwork Orange” a lui Stanley Kubrik.

De asemenea, vor fi onorati postum cu o stea actorul Richard Burton precum si cantaretul soul Barry White.

“Comisia a selectat o lista fabuloasa de staruri pentru a adauga un plus de stralucire bulevardului Hollywood Walk of Fame in anul ce urmeaza”, a declarat John Pavlik, seful comisiei care selecteaza vedetele ce vor fi incluse in hollywood walk of fame.

Vor mai fi onorati cu cate o stea si Matt Groening, creatorul longevivului serial “The Simpsons”, dar si John Lasseter , directorul studiourilor de animatie Pixar .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea