Showbiz

#kate winslet #despartit #sotul #regizorul #sam mendes

Kate Winslet s-a despartit de sotul ei, regizorul Sam Mendes

Considerat unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood, actrita Kate Winslet si regizorul , ambii distinsi cu premiul Oscar, si-au anuntat in dimineata zilei luni despartirea oficiala, anunta site-ul TMZ.com.

Winslet si Mendes, care s-au cunoscut in 2001 si s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private doi ani mai tarziu, s-au despartiti, potrivit comunicatului de presa emis de firma de avocatura la care cei doi au apelat, la inceputul lui 2010. Reprezentantul firmei britanice de avocatura a mai precizat ca separarea s-a facut pe cale amiabila si cu acordul ambelor parti.

Casatoriti de aproape sapte ani, Kate Winslet si Sam Mendes au impreuna un baiat de 6 ani, iar actrita mai are o fata, Mia, in varsta de 9 ani, dintr-un mariaj anterior. Cei doi isi vor continua relatia de prietenie si isi vor creste copiii impreuna, mai spune acelasi comunicat de presa.

In 2008, Winslet si Mendes au colaborat si pe ecrane la drama Revolutionary Road, film care, in mod ironic, prezenta anatomia destramarii unui cuplu. Rolul i-a adus lui Kate un premiu Globul de Aur . Sam Mendes a fost distins cu Oscarul pentru cel mai bun regizor in 2000 pentru drama American Beauty.

Kate Winslet se afla la cel de-al doilea mariaj esuat dupa cel cu regizorul britanic Jim Threapleton, de care actrita a divortat in 2001, chiar inainte de a-l cunoaste pe Sam Mendes.

Urmareste trailerul filmului Revolutionary Road la care Winslet si Mendes au lucrat impreuna:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea