Showbiz

#2009 #oscar #revolutionary road #vanity fair #pictorial incendiar #kate winslet

Kate Winslet - pictorial nud incendiar pentru Vanity Fair

Britanicei Kate Winslet nu-i place sa frapeze printr-o imagine de sex-simbol, obisnuindu-ne cu ipostaze destul de cuminti pana acum. Actrita a fost de curand subiectul unui pictorial incendiary in care a pozat nud, afisand un sarm caracteristic divelor hollywoodiene din anii ’60-’70, informeaza FemaleFirst.

Pentru pictorialul noului numar al revistei Vanity Fair , care va aparea pe 11 noiembrie, Kate Winslet a ales sa “joace” un rol mai putin obisnuit, dar, se pare, nu prea dificil. Actrita a purtat blanuri scumpe si pantofi cu toc cui pentru a intruchipa imaginea celebrei prostituate de lux Belle de Jour, personaj interpretat de Catherine Deneuve in filmul din 1967.

Dar silueta zvelta si provocatoare a actritei a atras insa si zvonuri potrivit carora pozele au fost bine retusate inainte de a aparea in revista. Kate Winslet a negat insa ca a apelat la programe de retusare a pozelor pentru acest pictorial, sustinand ca fotografiile sunt 100% naturale.

Kate Winslet va putea fi vazuta in curand in doua filme cu sanse mari la Oscarurile din 2009, Revolutionary Road si The Reader.

Urmareste trailerul dramei Revolutionary Road cu Kate Winslet si Leonardo DiCaprio.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea