Showbiz

#kate winslet #grasa #nefericita #the reader #oscar 2009 #nominalizare

Kate Winslet: "Ma simt grasa si nefericita"

Kate Winslet se simte “grasa si nefericita” in comparatie cu alte actrite de la Hollywood , scrie FemaleFirst.

Actrita din Revolutionary Road a fost plinuta in copilarie si inca ii este rusine cu silueta ei. “In adolescenta nu m-am simtit niciodata atractiva. Eram grasa si nefericita uneori si acel mod de gandire persista toata viata. Ma voi gandi intotdeauna si-mi voi face griji ca nu sunt la fel de slaba ca alte actrite”, a marturisit Kate.

Winslet, distinsa recent cu doua premii Globul de Aur si nominalizata la Oscar pentru a sasea oara in cariera pentru rolul din The Reader, se simte mai bine in pielea ei pe masura ce imbatraneste.

“La un moment dat, cand ajungi sa-ti indeplinesti multe teluri in viata si poti fi mandra de ce ai realizat, incepi sa te impaci cu propria persoana. Si aici ma refer inclusiv la felul in care arati si la imaginea de sine . Nu cred ca arat rau pentru o mama cu doi copii”, a adaugat actrita in varsta de 33 de ani.

Scene nud in The Reader

Totusi, Kate Winslet nu si-a dorit sa filmeze nud pentru rolul din drama The Reader.

“Nu pot spune ca am fost incantata sa joc acele scene, dar face parte din meseria mea de actor, asa ca trebuie s-o fac. Nu vroiam sa arat in forma pentru acest rol, pentru ca nu ar fi avut niciun sens. Cred ca intr-un film de genul asta trebuie sa arati cat se poate de natural”, a spus Kate.

“Este aproape imposibil pentru femeile care nu au antrenor personal sau nu au timp sa petreaca cel putin doua ore la sala sa aiba un corp perfect” , a mai declarat actrita britanica.

Urmareste trailerul filmului The Reader.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea