Showbiz

#top model #foto #relatie #louis dowler #kate winslet

Kate Winslet l-a lasat pe Sam Mendes pentru un top model (FOTO)

Kate Winslet pare sa fi depasit momentul divortului de regizorul Sam Mendes si are deja o noua relatie cu un top model britanic pe nume Louis Dowler , scrie People.com.

Actrita britanica, care a divortat de Sam Mendes la inceputul acestui an pentru ca relatia lor se schimbase, s-a afisat de cateva ori in public cu noul sau iubit, insa amandoi s-au ascuns pana acum de aparatele foto ale paparazzilor.

kate winslet

Potrivit unui reprezentant al agentiei Elite Models din Toronto, pentru care lucreaza si Dowler, modelul este exact opusul lui Sam Mendes, carismatic si fermecator. “Este foarte carismatic si clientii adora sa lucreze cu el. Este foarte talentat”, a spus un PR al agentiei de modele.

Kate Winslet si Louis Dowler s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, dar incearca sa tina noua relatie departe de presa de scandal.

“Louis petrece foarte mult timp cu Kate si au fost amandoi la New York, unde el a filmat o reclama”, a spus o sursa pentru publicatia News of the World. “S-au intalnit de multe ori si se inteleg foarte bine. Deocamdata sunt la inceput, dar se plac deja mult. Deocamdata au reusit sa evite sa fie vazuti in public”, a mai comentat sursa.

Kate Winslet a divortat de Mendes la inceputul lui 2010 dupa aproape sapte ani de mariaj. Au impreuna un fiu de 6 ani, iar actrita mai are o fetita de 9 ani dintr-o casatorie anterioara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea