Showbiz

#kate winslet #nicole kidman #the reader #cinema

Kate Winslet in rolul lui Nicole Kidman

Filmarile la drama despre holocaust , The Reader au fost reluate la Berlin, dupa ce fusesera intrerupte anul trecut din cauza ca actrita australiana Nicole Kidman, care detinea rolul principal, s-a retras din proiect, fiind insarcinata.


Kate Winslet a preluat rolul lui Kidman, si va interpreta o garda care are in subordine siguranta unui lagar de concentrare . Din distributia filmului mai fac parte Ralph Fiennes, Bruno Ganz, David Kross si, actrita romana, Alexandra Maria Lara.

Povestea peliculei se desfasoara in Germania de dupa cel de-al doilea razboi mondial si se concentreaza pe personajul unui tanar, care incepe o relatie obsesiva cu personajul interpretat de Kate Winslet . Tanarul nu afla insa prea multe despre ea, iar cand aceatsa dispare, nu se asteapta s-o mai vada vreodata. Spre surprinderea sa, tanarul descopera ca, fosta sa iubita este acuzata in procesul criminalilor nazisti , si-si da seama ca femeia este vinovata de crime de razboi .

Filmul este regizat de Stephen Daldry si este bazat pe un roman de succes al scriitorului german Bernhard Schlink. The Reader va ajunge in cinematografele americane in decembrie 2008.

Trailer All the King's Men

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea