Showbiz

#kate winslet #machiaj #batrana #the reader #film

Kate Winslet imbatraneste 30 de ani pentru noul rol

Actrita britanica Kate Winslet a marturisit ca trebuia sa indure cate opt ore de machiaj pentru a imbatrani 30 de ani, asa cum ii cerea rolul din noul sau film - The Reader, informeaza femalefirst.co.uk.

“Am fost machiata pe dinti , ochi, maini, picioare si corp. O sedinta de machiaj dura in jur de opt ore”, a declarat actrita.

“Nu ma deranja sa ma uit in oglinda si sa vad o batrana. Machiajul a fost foarte greu de purtat si inconfortabil" a mai adaugat aceasta.

Kate Winslet a spus ca a petrecut multe ore in cafenele spionand oameni in varsta pentru a se asigura ca limbajul trupului va fi cat mai realist.

The Reader este inspirat din romanul lui Bernhard Schlink, publicat in 1995, care are la baza povestea unei aventuri dintre un adolescent si o femeie mai in varsta. Cei doi incepe o aventura amoroasa pasionala si intensa, care se termina brusc in momentul in care Hanna (Kate Winslet) dispare fara nici o explicatie din viata tanarului.

Opt ani mai tarziu, Michael Berg - devenit student la drept si urmarind procesele nazistilor acuzati de crime de razboi - o reintalneste pe Hanna, care este judecata pentru o crima.

Michael incepe sa suspecteze faptul ca femeia pe care a iubit-o ascunde un secret pe care il considera mai rusinos chiar si decat crima.

Urmareste trailerul filmului The Reader

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea